Testimoniale

Aceasta pagina cuprinde parerile parintilor care ne-au incredintat copilasii spre supraveghere, afterschool, diverse cursuri si activitati extrascolare sau petreceri!

thank-you-850x340

„Eu vreau sa va multumesc pentru modul de colaborare in general. Nu pot spune ca la gradinita a fost perfect, asa ca sincer, nu aveam asteptari foarte mari. Dar apreciez foarte mult stilul dvs si ma bucur ca v-am ales pentru pitica pentru programul de Afterschool. Este linistitor pentru un parinte sa aiba incredere!” (Kiki, mamica Iuliei cls 0)

„Eu am invatat ca atunci cind am ceva frumos de spus sa spun…rar o mai facem! 

Copilul meu imi spunea aseara: mami, eu ma simt pretuit la after, simt ca e ca o familie frumoasa mami, imi place de Luca cel mic care este ca un fratior pentru mine, imi plac fetitele ca nu sint piricioase, am prieteni, imi plac doamnele ca sint dragute si ma baga in seama, ma implica in treburi. Ma simt asa bine..ca acasa mami!

Singura lui grija este sa nu va dezamageasca pe cineva, sa nu piarda pretuirea doamnelor si sa se ridice la inaltimea asteptarilor pe care le aveti de la el. 

Va multumesc din toata inima mea tuturor si sincer nu va pot explica in cuvinte ce inseamna pentru mine tot ce faceti pentru noi! Sint fericita ca am avut norocul sa va intilnesc!” (Alis, mamica lui Luca cls III)

„Sebastian a petrecut luna august intr-un mod foarte placut la Elefantelul Curios si as vrea sa va multumim pentru asta. S-a acomodat imediat si i-a placut mult aceasta perioada. Va confirm ca vom reveni negresit cand vom avea nevoie in vacantele scolare. Si speram sa ne putem baza pe serviciile de afterschool peste 2 ani cand incepem si noi scoala.” (Roberta, mamica)

„Daca s-a acomodat la Elefantelul curios?! Doamnele educatoare de la gradi se pling ca Rares mereu intreaba cind mai poate merge la Elefantel, ca ii place cel mai mult acolo!” (Magdalena, mamica)

„Un loc in care s-a pus mult suflet si asta se vede de cand intri pe poarta! Toti sunt zambitori si au un tonus foarte bun – sunt oameni care fac ceea ce le place si le place ceea ce fac! Si asta nu e orice domeniu, e un domeniu in care nu ai ce sa cauti daca nu pui pasiune, inima si rabdare!
In prima zi in care am lasat copilul aici am avut o oarecare strangere de inima – normala cred pentru un parinte al carui copil nu are inca 3 ani – si nu din cauza vreunui aspect negativ, caci nu am intalnit, ci din cauza „noului”, a necunoscutului… insa atunci cand am revenit spre seara, mi-am dat seama ca lucrurile stau fix asa cum ti-ai putea dori pentru copilul tau – era vesel, de-a dreptul exaltat as putea spune, nu mai inceta cu povestitul, cu relatarile si abia astepta sa revina. De fapt… nici nu vroia sa plece! 🙂
Felicitari oamenilor din spatele (sau din fata, caci asa se vad lucrurile…) acestui proiect! E de-acum un punct de interes pentru noi si vom reveni de cate ori vom avea ocazia! Tineti-o tot asa, avem nevoie de mai multi oameni ca dvs.!” (Dragos Andrei Zenopian, tatal lui Alex 3 ani)

„A fost chiar distractiv la teatru! Copilul s-a simtit foarte bine. E bine ca organizati in fiecare duminica spectacole pentru cei mici, mai ales ca aveti si spatiul de joaca de care a fost foarte incantat” (Georgiana, mamica)