Despre noi

Elefantelul curios® afterschool & more

Sunt Izabela Caragea Marinescu si te invit sa investesti in educatia copilului tau!

Pana la momentul jucaus in care a luat fiinta Elefantelul curios®, am fost timp de ani buni prezentatoare si realizatoare TV. O perioada m-am ocupat si de imaginea unor inalte institutii ale statului, dar si de comunicarea lor in relatia cu presa. Cariera de jurnalist si de comunicator vine sa aduca plus valoare in antreprenoriat, astfel ca Elefantelul curios a acumulat deja vechime in lucrul cu copiii si parintii lor deopotriva.

Povestea clubului Elefantelul curios® a pornit dintr-o gluma: la cat de multe jucarii avea copilul nostru, am fi putut amenaja un loc de joaca la noi acasa, ne-am zis! Asa am decis sa cautam totusi un spatiu generos, unde sa cream atmosfera de „acasa” pentru toti micutii ce aveau sa ne treaca pragul.

Impreuna cu baietelul meu mare, Vladimir, am colindat intreg sectorul 4, pana am gasit locatia potrivita noua. De fapt mai mult potrivita lui si nevoilor lui de joaca si socializare. Dupa doua luni intense s-a nascut Elefantelul curios®, a doua noastra casa.

Cu fiecare inceput de an scolar, Elefantelul curios® se relanseaza, se reinventeaza! Si totusi, nevoia de stabilitatea a copiilor care raman an de an la noi, la Before & Afterschool, primeaza!

Consideram ca este chiar oportun sa organizam grupe mixte de varsta, avand in vedere ca in invatamantul traditional (fie la gradinita, fie la scoala), majoritatea nu beneficiaza de asa ceva. Dintre avantajele acestor grupe: invata sa ajute si sa se lase ajutat, invata sa fie mai rabdatori si toleranti, ambitiosi, cooperanti, ba chiar sa fie lideri!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s