Ziua Porţilor Deschise la „Elefănţelul Curios”

Clubul afterschool „Elefănţelul Curios” invită părinţii şi copiii la o serie de activități dedicate împlinirii a cinci ani de la inaugurare, care vor avea loc pe sâmbătă, 19 mai. Reunit sub conceptul Ziua Porţilor Deschise, momentul este dedicat şi împlinirii a trei ani de la înfiinţarea trupei Juxi Magic.

banner juxi elefantel finalOaspeţilor mici li s-a pregătit o super-distracţie, cu intrare gratuită pe bază de rezervare, începând cu ora 10.30.

Părinţii pot participa gratuit la două workshopuri cu tematică actuală şi foarte interesantă.

Izabela Caragea Marinescu, fondatoarea clubului, susţine un atelier cu tema „Cum aleg afterschoolul potrivit pentru copilului meu”, în care vrea să ofere multe sfaturi utile, desprinse din propria experienţă de viaţă și de business. De fapt, aşa a pornit şi povestea clubului, din dorinţa de a-i oferi primul ei copilaş un loc unde să se simtă bine, să fie în siguranţă, un loc unde să fie bine îngrijit, iubit şi unde să îşi poată vedea liniştit şi de joacă, şi de copilărie, dar şi de teme.

„De-a lungul timpului, am observat că adulţii, pe de o parte, şi copiii, pe de altă parte, prioritizează altfel aspectele pe care le au în vedere când aleg un afterschool. În definitiv, au dreptate pentru că este un mediu în care elevii îşi petrec cea mai mare parte din zi, de luni până vineri. Noi punem copiii pe primul loc şi este important să comunic cât mai multor părinţi la ce să fie atenţi când aleg un program de tip Şcoală după şcoală, informaţii pe care le-am dobândit şi structurat după ani de experienţă în domeniu”, spune Izabela Caragea Marinescu.

Al doilea workshop vă oferă informații prețioase despre Importanţa lecturii în viaţa copilului” şi este susţinut de Dana Predu, fondatoarea Juxi Magic si mindfulness coach. De altfel, Clubul de Lectură, oferit gratuit elevilor înscriși în programele clubului, este unul dintre cele mai apreciate opționale în rândul elevilor!

Copiilor li s-a pregătit spectacolul interactiv „Max şi Mara”, dar şi o tombolă cu premii deosebite.

„Ne dorim un eveniment în care să îi întâmpinăm pe oaspeţii noştri cu bucurie, să-i tratăm cu respect şi să oferim un timp de calitate petrecut împreună, în familie. Exact așa cum sunt tratați toţi copiii înscrişi în programele dezvoltate şi implementate de clubul Elefănţelul Curios, completează Izabela Caragea Marinescu.

Intrarea este gratuită, însă veselia este obligatorie! Detalii găsiți și pe pagina noastră de Facebook.

Vă aşteptăm cu drag!

Înscrieri la 0755 405 405 sau 0733 081 464.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s