E primavara mea!

Veselie maximă în vacanţa de primăvară, la Elefănţelul Curios®

Dornici să le aducem celor mici cât mai multe momente interesante ne-am adunat cu toţii la sfat, am strâns ideile, le-am ordonat bine-bine, apoi am început să scriem programul zilelor în care pentru cei mici nu se strigă catalogul. Ne-am luat fiecare câte un creion colorat, pentru a ne înveseli şi noi, şi ne-am pus pe treabă.

Ne-am gândit să ieşim cât mai mult din sala de clasă şi am pus la punct un picnic de lucru în parc. Împreună cu micii ecologişti vom studia atent ceea ce se petrece în jurul nostru, vom savura gustări şi vom învăţa cât mai multe despre natură. Gâze, flori, fire de iarbă, copăcei, despre toate vom povesti imediat după picnic.

Eiii, dar să nu credeţi că dacă este vacanţă doar ne jucăm. Nuuu, nici vorbă. Am planificat şi o vizită de observare la Hangarul Tarom pentru a studia o aeronavă în mărime naturală. Vom afla cum se întreţine, cum poate zbura un aparat aşa de mare, cum se menţine în aer, ce fac piloţii şi cum putem şi noi deveni comandanţi de nave aeriene.

Şi dacă tot vine Paştele, vor organiza şi mult-aşteptata căutare de comori, a cărei miză este Oul fermecat. deco vacantaAici să vedeţi veselie pentru că prichindeii abia aşteaptă să îşi ia misiunea în primire.

În aşteptarea Iepuraşului vom învăţa sau ne vom reaminti cum se combină culorile astfel încât să facem mici opere de artă, cum se pot transforma diferite materiale în decoraţiuni cu care ne vom împodobi propria cameră.

Ne-ar plăcea foarte mult să ne facem noi prieteni şi să ne distrăm împreună, aşa că, dragi părinți, daţi fuga la înscrieri.

Tariful este de 60 de lei/zi, valabil doar pentru copiii care nu sunt înscrişi în programul nostru de bază, care conține și Clubul de vacanță. Oferta pentru Before & Afterschool am prentat-o aici și aici.

Vom petrece împreună în zilele de 2, 3, 4 şi 5 aprilie, între orele 8 şi 19.

Înscrierile se fac la sediul Elefănţelului Curios, Bulevardul Constantin Brâncoveanu nr. 7D, tel 0755 405 405

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s