Alfie Kohn la Conferintele Totul despre mame

Parintii.

Nimeni nu se naste invatat in domeniul acesta. De fapt, Mama si Tata se nasc si ei odata cu pruncul lor. Atunci probabil apar si primele intrebari- Cum il crestem? Ce are cu adevarat nevoie? Cum il facem fericit? Il lasam sa faca ce vrea? Cand punem limite? Stim noi mai bine si el trebuie sa ne asculte orice ar fi? Repetam experienta parintilor nostri sau ne cream propria poveste? Cand il certam? Cand il iertam? Si multe multe altele.

Au parut in ultima vreme diverse carti de parenting ale unor specialist in acest domeniu. Dar cum le alegem pe cele mai bune, de unde luam cea mai buna informatie?

Vi-l propunem pe Alfie Kohn, autorul cartii „Parenting neconditionat”. Acesta porneste de la premisa “De ce are nevoie copilul meu si cum ii pot satisface dorintele?”. El nu ofera retete universal valabile, ci cauta o solutie optima, menita sa impace ambele parti si sa genereze o relationare corecta si moderna.

akohn_300x250Sustine conferinte in toata lumea, iar pe 21 MAI 2016 vine pentru a treia oara in Bucuresti, pentru a le vorbi parintilor si specialistilor in educatie si psihologia copilului din Romania. In anii trecuti, in 2013 si 2014, Alfie Kohn s-a intalnit cu aproape 1500 de parinti la Bucuresti, in cadrul conferintelor Totul despre mame, dupa ce cartea sa, ”Parenting neconditionat”, a inregistrat vanzari record (fiind citita de peste 10.000 de tineri parinti din tara noastra).

Pentru inscrieri, intrati aici. Aveti reducere daca luati din timp biletele!

Psihologul american Alfie Kohn este unul dintre cei mai controversati autori pe teme legate de cresterea copiilor si educatie. A fost numit de revista Time “poate cel mai vehement critic din tara la adresa ideilor fixe din educatie legate de note si teste standard”. A semnat 13 carti si sute de articole care au reconfigurat mentalitatea parintilor, pedagogilor sau specialistilor in stiinte sociale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s