Grafician jr si programator jr, cercetator jr si antreprenor jr- noi cursuri in programa de Afterschool

Learning HUB este un proiect al unor parinti ambitiosi, dornici sa initieze cati mai multi copii in tainele unor stiinte fara de care nu ai cum sa mai tii pasul dezvoltarii continue a lumii in care traim!

Elefantelul curios®– loc de joaca si afterschool si-a propus sa organizeze impreuna cu trainerii Learning HUB astfel de cursuri, la care se pot inscrie atat copiii de la Afterschool EC, cat si din afara clubului.

cercetatorJUNIOR CERCETATOR (6-12 ani), cu Dan RADU-SIMOTA, miercurea ora 18-19, 160 lei/luna (4 sedinte) *matematica si fizica, aplicate si distractive

Cursul „Da de ce?” este dedicat intrebarilor, matematicii interactive si fizicii distractive. Cele doua stiinte coexista, se imbina reciproc, formand un tot unitar inseparabil.

Propunem prezentarea acestor modul impreuna pentru a acoperi nevoia stringenta a copiilor de conexiuni transdisciplinare, iar focusul va fi pe logica si aplicabilitatea notiunilor zi de zi.

programatorJUNIOR PROGRAMATOR (7-12 ani), cu Dan RADU-SIMOTA, joia ora 13-14, 180 lei/luna (4 sedinte) *bazele programarii si programare C#

„Programatorul este un creator de universuri pentru care doar el este responsabil. Universuri de complexitate practic nelimitata pot fi create sub forma programelor de calculator” (Joseph Weizenbaum)

Traim in era echipamentelor inteligente. Informatica este o stiinta interdisciplinara, ce ofera cunostinte solide in cadrul programarii, matematicii, statisticii, combinate cu studii ale aspectelor stiintifice, etice si sociale ale sistemelor din care fac parte.

Dupa studierea bazelor programarii, copiii vor invata sa scrie cod, iar la sfirsitul cursului vor avea abilitatea de a crea aplicatii sau mici jocuri pe calculator.

Fiecare copil participant trebuie sa lucreze pe laptopul personal.

graficianJUNIOR GRAFICIAN (7-12 ani), cu Lucia RADU-SIMOTA, lunea ora 13-14, 180 lei/luna (4 sedinte) *arta digitala, Photoshop, Illustrator

Cursul isi propune sa familiarizeze copiii cu notiuni de design grafic, utilizind programe specializate in editare de fotografie si lucru cu obiecte vectoriale. Copiii vor crea reviste, infografice, logouri, carti de vizita, afise etc.

La sfarsitul cursului, copiii vor intelege reguli de compozitie, teoria culorilor si modul in care designul grafic ne influenteaza decizia de a cumpara un produs. Mai mult, copiii vor fi capabili sa creeze concepte si personaje, identitati vizuale si produse pentru imprimare.

antreprnorJUNIOR ANTREPRENOR (6-12 ani), cu Lucia RADU-SIMOTA, martea ora 17.30-18.30, 160 lei/luna (4 sedinte)  *educatie economico-financiara

Vom studia: ce sint afacerile, cum putem produce un impact la nivel social, cum negociem, cum promovam, cum vindem o idee, cum realizam un produs, cum atragem resurse, cum realizam un buget, cum economisim si cum planificam, cum prezentam afacerea catre un potential sponsor.

*** cursurile se tin cu un minim de 4 copii/grupa

Informatii despre toate activitatile optionale organizate de Elefantelul curios gasiti aici.

Pentru detalii si inscrieri: 0744 489 920 sau contact@elefantelulcurios.ro/ elefantelulcurios01@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s