Elefantelul curios isi mareste echipa! 

Se apropie inceperea anului scolar, iar noi ne pregatim sa intampinam totii copiii in cele mai bune conditii, pentru a obtine cele mai bune rezultate!

  
Alina Samoila este un cadru didactic de exceptie. Dansa se va ocupa de copiii dvs, pentru ca acestia sa obtina cele mai bune rezultate la invatatura, fie ca urmeaza cursurile scolii de vara sau ca sint inscrisi in programul afterschool. Alina Samoila este in prezent invatatoare la Scoala Gimnaziala nr 71, sect 2. Are 42 de ani si o experienta de 20 de ani in invatamantul primar.

„Nu mi-am ales meseria de profesor, ci ea m-a ales pe mine. Dragostea pentru copii, împlinirea sufletească și satisfacțiile pe care le am când sunt în preajma lor m-au determinat să fiu profesor. Încă din prima zi de grădiniţă am spus că vreau să devin cadru didactic!

Lucrul cu copiii îmi umple sufletul, pentru că ei sunt primii care își manifestă sincer bucuria
. Prin procesul de creație, având la îndemână diferite materiale și tehnici de lucru, copiii își descoperă bogăția lăuntrică pe care o putem vedea cu ochiul liber în lucrările lor practice. La vârsta lor este vitală comunicarea, susținută de disciplina predată prin lucrul în echipa. „

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s