Festivalul gradinitelor DO-RE-MI

1381259_488135054618651_1754292302_n

Suntem alaturi si prezenti in festivalul organizat de prietenii nostri de la DO-RE-MI Romania,  „FESTIVALUL GRADINITELOR – DO-RE-MI”. Elefantelul curios va fi prezent in aceste trei zile cu activitati surpriza pe care le vom anunta in preajma acestui eveniment.

Festival-concurs de muzica si dans pentru copiii din gradinitele din Bucuresti este organizat  impreuna cu ISMB in zilele de 22, 23  si 24 noiembrie 2013.

Evenimentul va avea loc la Carrefour Grand Arena, sectorul 4.  Inscrierea in concurs nu implica niciun efort financiar din partea  gradinitelor, iar evenimentul este public, fara bilete de intrare.

In concurs exista doua sectiuni: muzica si dans. Gradinitele pot  participa cu una sau mai multe grupe in concurs. Se va premia grupa, nu  gradinita.

Sectiunea muzica: Grupa inscrisa in concurs trebuie sa pregateasca doua  momente muzicale live ce vor fi programate in concurs la aproximativ 30 de  minute distanta. Numarul de copii din grupa nu poate fi mai mic de cinci. Toti
copiii trebuie sa cante simultan, nu sunt considerate ca fiind reprezentative  momentele cu solisti. In cazul in care se canta peste pozitiv (semi-playback),  grupa respectiva va fi depunctata.

Sectiunea dans: Grupa inscrisa in concurs trebuie sa pregateasca doua  momente de dans ce vor fi programate in concurs la aproximativ 30 de minute  distanta. Numarul de copii din grupa nu poate fi mai mic de cinci. Toti copiii  trebuie sa danseze simultan, nu sunt considerate ca fiind reprezentative  momentele cu solisti.

Pentru a participa in concurs, se completeaza o  fisadeinscriere prin email la  office@do-re-mi.ro pana la data de 15 noiembrie 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s