La ceai cu mamici: eveniment inedit cu sprijinul Elefantelul curios

Suntem foarte mandri ca peste cateva zile, mai exact sambata, 2 noiembrie, de la ora 10.00, locul nostru drag va fi gazda unui eveniment special, dedicat mamicilor: La ceai cu mămici, pe teme de medicație și prim ajutor!

Vom asista la o intalnire a comunitatii de mamici La ceai cu mamici si un medic specialist, Iulia Tincu,  medic specialist în pediatrie la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Iar locurile sunt deja epuizate.

Mai jos va lasam comunicatul de presa integral in caz ca sunteti interesati sa spuneti mai departe. Si nu uitati sa fiti cu ochii pe aceasta comunitate de mamici care lunar organizeaza intalniri in beneficiul lor si al copiiilor lor.

La_ceai_cu_mamici_vizual

La ceai cu mămici, pe teme de medicație și prim ajutor!

Medicația și primul ajutor oferit celor mici sunt subiecte extrem de importante pentru orice părinte responsabil. Drept urmare, comunitatea La Ceai cu Mamici vine în ajutorul mamelor din București și le invită la o întâlnire inedită pentru o astfel de discuție. Astfel, în data de 2 noiembrie a.c., cu începere de la ora 10.00 , mămicile pot veni împreună cu cei mici la Elefănțelul Curios pentru un ceai aromat și informații extrem de utile oferite de doamna doctor Iulia Țincu, medic specialist în pediatrie la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu .  Întâlnirile “La Ceai cu Mamici” sunt organizate lunar de agenția GoBig Events care au reușit să creeze o comunitate de femei, de mămici actuale sau în devenire, care au în comun aceleași subiecte de discuție și preocupări. Reuniunile sunt mai mult decât conferințe sau oportunități de networking. Ele au devenit zile pline de sfaturi pe care le poate primi orice mamă care se înscrie la eveniment,  pentru că se află în compania unor femei care au aceleași nevoi și preocupări.

<< Sunt mămica unei micuțe minunate de 6  luni, iar ideea întâlnirilor “La Ceai cu Mămici” mi-a venit prin luna a VII-a de sarcină. Eu sunt o persoană foarte sociabilă și obișnuită să ies destul de des din casă, așa că m-am gândit că ar fi tare bine dacă ar exista un grup de mămici cu care să poți ieși în parc cu copiii, și la care să poți găsi un sfat sau o vorbă bună atunci când ai nevoie. Exact asta își propune evenimentul nostru. >> declară Ada Chindea, inițiatoarea proiectului “La Ceai cu Mămici”.

În cadrul evenimentului din data de 2 noiembrie a.c., doamna doctor Iulia Țincu va vorbi despre ce ar trebui sa știe părinții în situații de urgență, dar și despre medicația copiilor în primul an de viață, despre prevenire vs. tratare.

Prețul unui bilet este de 35 lei dacă este achitat în ziua evenimentului sau de 25 lei dacă este achitat în avans, prin transfer bancar. Această taxă include o băutură și participarea la tombola mămicilor. Înscrierile se realizează online, la adresele de e-mail: ada@go-big.ro sau ioana@go-big.ro.

Sunteți invitate, așadar, să veniți “La Ceai cu Mămici”, să vedeți cât este de plăcut să stați de vorbă cu alte mămici, într-un mediu relaxant, și să aflați, de la specialiști sau chiar de la femei ca și voi, răspunsul la orice întrebări aveți. În plus, în cadrul întâlnirilor, vă puteți răsfăța cu bunătățurile din cadrul candybar-ului amenajat și va puteti bucura de premiile oferite de partenerii evenimentului. Ce vă puteți dori mai mult?

Vă așteptăm pe pagina de Facebook a comunității La Ceai cu Mamici pentru a fi mereu la curent cu evenimentele organizate: http://www.facebook.com/laceaicumamici

Întâlnirile “La Ceai cu mamici” sunt organizate de agenția Go Big Events, www.facebook.com/gobigevents

 Parteneri ai evenimentului:

www.elefantelulcurios.wordpress.com , www.centrul-9luni.ro, www.9luni.ro,

www.hboutique.ro , ro.hartmann.info/, 3M Romania,

www.cursuribebelusi.blogspot.ro; www.dulapiorulcuarome.wordpress.com ,

www.facebook.com/TentatiiDulcibyNatalie, www.micolino.ro,

www.magia-florilor.ro , www.pernedealaptat.ro, www.dianadamalan.ro, www. pictamvise.wordpress.com/

Partneri media: 

www.Qbebe.ro, www.mujer.ro, www.mobikid.ro, www.melc-codobelc.ro,

www.totuldespremame.ro, www.urbankid.ro, www.b24kids.blogspot.ro ,

 www.suntparinte.ro

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s