Curs de modelaj din 16 octombrie

Un nou curs penru cei mici isi face loc  in curiculum nostru, mai ales dupa ce succes a avut la targul Bebe Sanatos, si apoi intr-un atelier de week-end. Asa ca, Adina Badilita, profesoara de arte plastice a dezvoltat un curs de modelaj derulat in 4 sedinte pe luna, in fiecare miercuri, de la ora 16.30.

Despre curs

Modelajul, ca mijloc de realizare a activităţilor artistico-plastice, este una dintre cele mai plăcute si mai importante activităţi prin rolul sau in dezvoltarea multilaterala a copilului.

Pornind de la dozarea efortului si a amplitudinii miscarilor, modelajul contribuie, de asemenea, la dezvoltarea psihica  a copilului. Se dezvoltă atenţia, operaţiile gândirii, mai ales a gândirii logice, se dezvoltă spiritul de observaţie si foarte important imaginatia, dar nu in ultimul rand contribuie si la formarea viziunii volumetrice sau mai bine spus usureaza corelatiile pe care le fac copii cu volumele ce ii inconjoara.creatii din lut

Acest curs care are la baza tehnica modelajului isi propune sa demonstreze ca materialul folosit, lutul, ofera nenumarate optiuni in ceea ce priveste tematica, iar impreuna cu alte materiale (frunze, sfoara) se pot obtine rezultate extraordinare.

Orice creatie implica doua stadii ale lucrarii: modelajul propriu-zis si apoi aplicarea culorilor ceea ce face ca intregul proces sa ofere o dubla satisfactie copilului, iar cunostintele acumulate nu privesc doar lutul ci si culoarea.

Acestea sunt doar câteva din considerentele pentru care modelajul este o activitate artistico-plastica ce este si trebuie sustinuta in continuare pentru dezvoltarea psiho-motrica a copilului.

Perioada: in fiecare miercuri,  de la ora 16.30 la 18.00

Cost lunar: 200 lei/4 sedinte

Inscrieri la adresa de email: elefantelulcurios01@gmail.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s