Talcioc Urban la Elefantelul curios, in 12 octombrie

Ne plac targurile, dupa cum bine ati observat in ultimul timp, si ne plac asa de tare incat am zis ca mai bine ne facem si noi un targ, in casuta Elefantelului curios. Zis si facut!

Si uite asa ne-am facut co-organizatori de Talcioc Urban, adica cu prietenii nostri vechi, cu care impartim istorii, amintiri si experiente vechi si foarte frumoase, exact precum lucrusoarele care vor fi aduse la vanzare.

Povestea e aceasta: mama Talciocului Urban, impreuna cu mine, mama Elefantelului curios, suntem prietene vechi, asa ca nu a fost deloc greu sa punem de-o talciocareala ca pe vremuri, adica ca acum 4 ani.

Istoria Talciocului Urban poate fi urmarita pe blogul sau, iar istoria noastra impreuna va fi scrisa pe 12 octombrie, de la ora 10.30.

Ce vom face?

20 de talciocari, noi sau vechi, cu marfuri de prin dulapuri, de prin sertare sau din magazinele lor on-line vor veni sa isi vanda produsele la preturi reduse. Copiii sunt bineveniti si invitati la locul de joaca de la parter, unde au acces gratuit pana la ora 16.00. Revenim daca se mai schimba ora.

Ne adunam la ora 10.30 pana dupa-amiaza, tarziu, sau pana cand marfurile se vor fi terminat.

Va dau cateva ponturi despre ce veti gasi la Talciocul Urban: accesorii hand-made, pantofi, rochii, hainute si incaltaminte pentru copii, carti, obiecte de colectie, obiecte de decor, parfumuri, dulceturi, miere, limonada, sucuri proaspete, prajituri fara zahar pentru copii, dar si din cele cu zahar si foartee bune, accesori pentru doamne si domnisoare, creatii vestimentare pentru copii, dar si pentru femei.

Iar surpriza este cel putin glossy: in timpul talciocului, Ioana, make-up artist, ofera sedinte de machiaj gratis celor care vor sa se lase pe mana ei.

Ne mai trebuie marfuri pentru barbati, dar nu-i inca tarziu sa gasim.

Taxa de talciocar este de 20 lei, iar intrarea cumparatorilor este libera.

Cine mai vine sa se bucure cu noi?talcioc urban dupa 4 ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s