Sustinem campania Micul antreprenor

Nu-i niciodata devreme sa inveti sa pretuiesti banii, iar copiii de azi au la dispozitie mai multe instrumente de economisire creative sau modele de mici afaceri decat am avut noi, parintii, la varsta lor. Avand in minte acest lucru, ne-am propus ca in timpul programului de afterschool sa-i invatam pe cei mici sa devina proprii lor sefi, iar primul pas a fost sa ii invitam pe prietenii nostri de la  Asociatia  Lume Buna care deruleaza  un curs dedicat copiilor cu varste de scoala primara.
Cursul optional isi propune sa-i invete pe copii sa devina mici antreprenori de-a lungul a mai multor sedinte, iar la final, parintii sunt invitati sa participe in cadrul unui bazar unde cei mici isi vor vinde produsele iar banii stransi de ei vor fi investiti intr-o alta mica afacere.
Cost curs: 90 lei/luna
Asociatia Lume buna este in acest moment semifinalista  in Campania de bine,  campanie lansata de BCR prin care sunt sustinute proiecte cu impact pozitiv in Romania – proiecte realizate de ONG-uri.
Proiectul cu care s-au inscris se numeste Calatorie educativa in lumea satului, iar pentru a se califica in FINALA au de strans pana  pe 15 SEPTEMBRIE suma de 1 000 ron de la 20 de donatori diferiti.
Dureaza 2 minute si suma donata poate fi chiar si 5 ron aici:  https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Clubul-Micului-Antreprenor
Despre proiectul Micul antreprenor
 Lansam un nou program de educatie antreprenoriala pentru copii (8-12 ani) si dam START-ul „Clubului Micului Antreprenor”. Dezvoltam spiritul antreprenorial printr-un program de educatie non-formala. Copilul tau porneste intr-o expeditie in lumea antreprenoriatului. Primul modul „Prima mea revista” din octombrie 2013. In aceasta expeditie il avem alaturi de noi -ca partener,  pe creatorul celor mai populare softuri educationale pentru copii – PitiClic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s