Elefantelul curios in Iris Titan Shopping Center (7-8 septembrie)

Dupa cum va povesteam in postul legat de Bebe Sanatos, suntem foarteee aglomerati in acest week-end, si bine facem, pentru ca daca nu apucati sa ne vizitati la unul din atelierele din Parcul Sebastian de sambata sau duminica, si se intampla sa va faceti cumparaturile in Iris Titan Shopping Center, nu ne evitati standul.

Vom fi prezenti cu un roll-up Elefantelul curios la standul educational unde ne vom prezenta oferta  de afterschool pentru anul scolar 2013-2014 in cadrul campaniei „Şcoala ta de vis, la Iris!”, dedicată începerii şcolii, care se desfasoara intre 31 august si 15 septembrie.

Va asteptam sa ne cunoastem!

Detalii despre eveniment:

Iata ce se va intampla in acest week-end: Iris Titan invităScoala de vis clienţii la un târg al ofertelor pentru activităţi extraşcolare, unde vor întâlni reprezentanţi ai şcolilor de dans, muzică, teatru, vor compara ofertele pentru after-school sau vor planifica petrecerile celor mici.

Tot in aceleasi zile, 6-8 septembrie 2013, copiii si adolescentii vor putea lua parte la workshop-urile educative, cu tematici diverse: sănătate, prim-ajutor şi reguli rutiere, de mare folos pentru toate categoriile de vârstă.

Surprizele se ţin lanţ, astfel că vineri, 6 septembrie, orele 17:45, cei mici sunt aşteptaţi la o întâlnire unică.  Şoricelul Chilli Ramirez vine tocmai din Mexic, să-şi facă prieteni noi. Prin intermediul cărţii scrise de cunoscutul actor şi cantautor Ioan Gyuri Pascu, publicul prezent va face cunoştintă cu acest personaj. Actorul va da citire unor pasaje din propria lucrare şi se va imprieteni cu micuţii prezenţi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s