Party pentru parinti bloggeri, partea 1

Dupa cum vedeti, am cam tinut-o in petreceri de cand am lansat locul de joaca si afterschool Elefantelul curios. Asa ca, dupa petrecerea de lansare, si dupa alte doua petreceri de zile de nastere sarbatorite la noi, am deschis locul de joaca pentru parintii bloggeri, de fapt pentru cei care se aflau in Bucuresti la sfarsitul lunii iulie.  Asa se face ca sambata, 27 iulie, am deschis ochilor curiosi si critici ai bloggerilor parinti care s-au relaxat cu o cafea si prajituri de la Secret Kitchen-Home Backery, in timp ce copiii s-au jucat cu Minnie de la BluParty, au fost pictati pe fata si manute, au sarit in deja mult celebra trambulina, au cantat si s-au jucat.

Cine a fost la petrecere si cine a si scris deja despre cum li s-a parut la noi: Laura Frunza, Ta-su, Karioka, Cojocarii.ro, Miruna Margarit, Maria Coman, Printesa Urbana, Alina Alexandru.

Iar poze de la party puteti vedea aici.

Toata lumea a primit un voucher de reducere la Elefantelul curios in valoare de 200 lei (la alegere, 50% reducere la o petrecere pentru copii sau intrari nelimitate timp de o luna) dar si un voucher in valoare de 20% reducere pentru un produs comandat de la Cadouri Altfel.

Mai urmeaza o alta petrecere pentru bloggeri in toamna, stati pe frecventa, o anuntam in curand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s